9 Mart 2011 Çarşamba

The Fighter (2010)

Christian Bale'in adını duyunca, boksör hikayesi olmasına rağmen izlemeye karar verdiğim ve sonunda izlediğim filmi David O. Russell yönetmiş.Yönetmenin, ismini hatırlayıp kendini hatırlamadığım filmi Three Kings'teki başrol aktörlerinden Mark Wahlberg, burada başrolde ve o da Bale kadar iyi oynuyor.

Boksör Micky Ward'ın eskiden kendisi gibi boksör olan kardeşi Dicky'nin desteği ile profesyonel olmasını anlatan film, gerçek hikayeye dayanıyor. Bir yandan da Micky'nin menajerliğini yapan annesini, annesinin emirlerine itaat eden 7 kız kardeşini, pek sesi çıkmayan babasını ve hayatını düzene sokan sevgilisini (Julie and Julia'daki Amy Adams) izliyoruz

Christian Bale sonunda Oscar'ı alarak, sevenlerine umarım kilo alıp verme işine bir son verir diye düşündürüyor. Oynadığı filmlerdeki kiloları ve fotoğrafları için buraya buyrun, dikkat: min-max arası 30 kilo var!

Boksör hikayesi konuları ilgimi çekmese de, etkileyici, duygusal ve zaman zaman komik bu filmi tavsiye ederim, kendisi güzel filmmiş :)

Hiç yorum yok: