29 Kasım 2008 Cumartesi

Mynet Astroloji Danışmanı'na göre...

bunları demiş ben ve diğer boğalar için...

Sevgili Boğalar kişisel yaşamınızdaki dönüşüm ve yenilenme gücünün temsilcisi Pluto gezegeni 26 Ocak 2008 yılında Oğlak burcundaki sürecine başlamış ve 14 Haziran 2008 de geri hareket yaparak Yay burcuna geri dönmüştü. 27 Kasım 2008 günü ise 2024 yılına kadar seyrini sürdüreceği Oğlak burcunda düz hareketine başlamış bulunuyor. Bu güçlü dönüşüm enerjisi altında siz Boğalar, yaşamınızı yeni bir bakış açısı altında değerlendirmeye başlayabilirsiniz. Astrolojik yapısı gereği son derece yavaş ilerlediği için kimi aylarda ve yıllarda etkinliği daha fazla olmaktadır. Bu süreçte siz Boğalar öncelikle inancınız, hayat görüşünüz ve yaşadığınız bazı deneyimler sayesinde yenilenecek ve kendi kimliğinizi yeniden oluşturmayı öğreneceksiniz. Bu öğrenme esnasında Plutonun doğası gereği içsel baskı gayet etkili olduğundan ister istemez belirli bir ideal oluşturmalı ve hedef belirlemelisiniz.

Kimileriniz bu süreçte dini inancınız ve yaşam felsefenizi yeniden oluşturarak, hayata daha farklı gözlerle bakmaya başlayabilirsiniz. Yalnız dikkat etmeniz gereken konu, ilerlediğiniz yolun en doğru yol olduğunu iddia ederek bir takım yanlış yollara girerek yaptıklarınızı savunmamak olmalıdır. Pluto gezegeninin verdiği enerji ve kuvvet doğru yönde, faydalı bir şekilde kullanılmayıp dogmatik ve fanatik görüşlülüğe dönüşürse bilin ki en çok zararı kendinize verebilirsiniz. Hayat şimdi size yenilenmeniz adına enerji sunarken bir yandan da içsel baskılar uygulayarak kendi kendinizle olan barışıklığınızı, iradenizi sınamakta olacaktır. Kendinize öyle bir hedef bulmalısınız ki ve bu hedefi gerçekleştireceğinize dair öyle bir inanç geliştirmelisiniz ki, yolunuza çıkabilecek yanlış insanlar, zorlu olaylar ve kadersel durumlar sizi yine de etkilemesin.

Öncelikle kendinizi gözden geçirerek, ne durumdasın, ne yöne gitmektesiniz, amacınız nedir ve neler yapmak istiyorsunuz? Sorularına cevap bulmalısınız. Yaşamın içindeki maddi ve manevi tüm zorluklara karşın, azimle yol almalısınız. Bunun için size gerekli olan en önemli destek, içinizdeki ruhsal gücünüz ve inancınızdır. Ne övgüler sizi şımartmalı, ne de yargılamalar sizi yıldırmalı. Başkaları bir çok şekilde karşınıza çıkarak sizi yolunuzdan çevirmeye kalksa da, eğer amacınız belli ve sizin için en doğrusu ise bilin ki, bilinmeyen birçok güç size destek olacaktır. Eğer siz farklı fikirlere aldırmadan bütünlüğünüzü bozmadan yolunuzda ilerlemeye kararlı iseniz, biliniz ki bu süreç sonunda şu anki konumunuzdan çok daha yüksek yerlerde olacaksınız.

Hiç yorum yok: