1 Mayıs 2009 Cuma

Bugün benim doğum günüm

1 Mayıs işçi bayramı olarak önemli, ama benim için daha önemli bir gün çünkü benim doğum günüm :) Her seferinde doğum günümü sorana söylediğimde gülerek "işçi bayramı" der ve ben ısrarla eskiden "Bahar Bayramı" olduğunu söylerdim, ama artık demiyorum :p

Ancak bugün pazar günü olan kpds sınavına çalışacağım için(bari yeterli bir not alsam) dün akşam kutladık arkadaşlarımla 22 yaşımı. Hepsine tek tek çok teşekkür ederim geldikleri için ve itü'de arkadaşlarımla kutladığım en güzel doğum günü oldu dün akşam.

2005te Ankara'daydım kuzenlerimle, 2006'da Bükreş(Romanya)'te EESTEC etkinliğinde, 2007'de ders çalışacağım deyip yurtta kalmıştım meğer pastam bile hazırmış :( ayıp etmişim özür dilerim o gün için, sonra yurtta ufak bir pastayla süpriz yapmıştı kızlar. 2008'de 1 Mayıs'a Cihangir'den Taksim'e yürürken girmiştim, sonra akşamına yurtta kızlarla kutlamıştık (gerçi haftasonu dışarda tekrar kutlamıştık, ne çok kutlamışız :p). Bu sene de gününü evde geçirsem de ilk saatlerinde arkadaşlarımla taksimdeydim gene :)Bakalım seneye nerede olacağım?
Büyük ihtimal bir şeyleri unutmuşumdur varsa okuyan hatırlatabilir ben açıklama yaparım :D

Ve tekrardan beni sevenlere iyi ki varsınız, ben de sizi seviyorum :)

1 yorum:

gulnihal kalfa dedi ki...

Nice yıllara mutlu ezgi