13 Şubat 2010 Cumartesi

Finding Neverland (2004)

Bu bir çocukluktan çıkma masalı, Peter Pan'in tiyatro oyununa konma filmi. Hem tam bir çocuk filmi, hem de büyüklere masum film niteliğinde; zaten en iyi aile filmleri kategorisinde aldığı ödüller bunu kanıtlıyor... İzlerken Johny Depp'e bir kez daha hayran kalınıyor ve bir filmini daha izleyesi geliyor insanın. Neyse ki 5 Mart'a çok fazla kalmadı Alice in Wonderland'de kendisini tekrar izleyebileceğiz :)
Küçük oğlan gitti, son 30 saniyede yetişkin biri oldun diyor Johny Depp, küçük oğlanların en büyüğü(George)ne annesinin hastalığının ciddiyetini öğrenip verdiği tepki üzerine. En duygulu en etkileyici sahne ise evin içinde Peter Pan'i oynadıklarıydı. Tabii ki Johny Depp'in yatak odasının bir neverland olması da harika bir ayrıntıydı.
Ayrıca filmin yönetmeni Marc Foster, izlediğimde bayıldığım The Kite Runner(Uçurtma Avcısı)'ın da yönetmeniymiş. Anneanne rolündeki güzel kadın Julie Christie'yi 1965 yapımı Doctor Zhivago filminde tanımıştım, linke baktığımda hala New York, I Love You filmini izleyemediğimi farkettim...

Hiç yorum yok: