28 Mart 2010 Pazar

Aşk Tutulması (2008)


Fanatik Fenerbahçeli oğlan(Tolgahan Sayisman) kız(Fahriye Evcen)ın arabasına çarpar, ve görür görmez de kıza çarpılır. Sonra annelerin çöpçatanlık numaralarıyla iki gencin arası yapılmaya çalışılır. Bu arada kız işinden istifa eder, oğlan kovulur başlarına pek çok olay gelir. Fanatiğimiz totem(sevdiği bir şey için başka bir şeyden vazgeçiyor) yapmakta ve böylece maçları kazandıklarını düşünmektedir, fakat totem merakı fanatiğin başına büyük iş açacaktır.

Fahriye Evcen'in sesine sinir olduğumdan mıdır yoksa gerçekten kötü rol yaptığından mıdır niye bu kızı oynatmışlar dedim sık sık(özellikle o kendine has sesiyle konuştuğunda), onun dışındaki oyunculuklar (ki bolca tiyatro kökenli oyuncu vardı)başarılıydı. Film belli ki oldukça ucuza çekilmişti, ortalama diziler gibi görünüyordu. Ancak film müzikleri, oyuncular ve espriler keyifli vakit geçirtti.

Kısaca akşam evde ailecek vakit doldurmak için izlenebilecek bir film... Şimdi ise aynı kanalda zamanında izleyip beğendiğim Güneşin Oğlu adlı film başlayacak..

Hiç yorum yok: